Nasz GAR
Oferujemy przygotowanie ponad 12 000 porcji zupy lub innego dania w specjalnie do tego przeznaczonym garze o pojemności ponad 2000 litrów.
W zależności od rodzaju potrawy i ilości porcji czas przygotowania może się różnić, jednak średnio wynosi on 5 godzin np. w przypadku 5000 porcji zupy rybnej.
Nieodzownym warunkiem przygotowania cateringu jest dostęp do wody pitnej w odległości do 100 metrów od gara. Teren, na którym go postawimy musi być utwardzony.
Dysponujemy specjalistycznym sprzętem wykonanym na zamówienie przez profesjonalną firmę. Wielkie gotowanie zlecamy wykwalifikowanym kucharzom, którzy korzystają ze specjalnych receptur. Dzięki temu nasz catering plenerowy cechuje się niepowtarzalnym smakiem i jakością.
Zaskocz uczestników imprezy firmowej lub festynu spektakularnym gotowaniem! Do dyspozycji nawet 12 000 porcji zupy, gulaszu lub innego, dowolnego dania.